Hruštička

Hruštička

Anotace: chci zachytit i ty nejobyčejnější věci...

Hruštičko, moje
znáš míry svoje.
Znám je také já,
známe oba dva.

Býti tvé tvary oblé,
sic odporují době,
vysněné jsou nebe.
Mám rád já Tebe.

Však naše robě
už spinká v Tobě.
Je tam možná tma,
však hřeje láska tvá.
Autor Dominik Plesr, 16.09.2013
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí