Činžák

Činžák

Anotace: .

Z páteře trčí mi mícha
Kroutím se po schodech do horních pater
Zvláště v bocích mě píchá
Snad zvládnu vyjít nahoru než zbavím se jater

Poslední schody trčí přede mnou
Plazím se a otírám z čela pot
Proč zrovna nohy zůstaly v patře pode mnou
Až mě tu najdou udělaj ze mě (ŽIVEJ) plot

Na čelo mi přibijí tabulku s adresou
Prý že tu blaze je
Já už jen očima pátrám kde že jsou
Mé leprou postižené naděje
Autor eddy1 1 11, 16.09.2013
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, annie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobře ty. plus souhlasím s tím, co píšeš na profilu.

19.11.2013 13:52:10 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí