Tam v pozadí naděje zbývá

Tam v pozadí naděje zbývá

Anotace: Ze sbírky: "Andělské tváře" - Život je hra, ale ne každý v ní zvítězí...

Sbírka: Andělské tváře

Tam v pozadí naděje zbývá

 

 

Tak zbytečné,

jako slova do větru,

chodí mi karty,

v téhle partii pokeru,

s kýmsi v pozadí.

 

Čekám na zásah shůry,

v sázce nic míň než vše,

láska – štěstí – život můj,

soupeřem mým mé vlastní stvůry,

kdesi v pozadí.

 

Poslední karta

své tajemství skrývá,

srdcová, kule ani piky!

Už jen naděje zbývá,

tam v pozadí.

 

 

Autor Miro Sparkus, 16.09.2013
Přečteno 627x
Tipy 1
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel. Tohle přeze mě neprojde s tipem. Název sliboval víc.

16.09.2013 17:41:07 | jezevec.edward

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí