Velká spousta ničeho

Velká spousta ničeho

Anotace: Tak nějak o materialismu :)

Cestoval jsem kolem světa
Každého sen to jest přece
Stal jsem se docela slavným
ale nemám žádné srdce

Nosím drahé hadry
a mám spoustu prachů
ale nemám o nic zájem
co je mi do žebráků

Znám všechny ty správné lidi
co v televizi a politice slídí
ale žádné ucho, co by mě slyšelo
a tak mám velkou spoustu ničeho

Mám nejlepší časování na světě
nejdokonalejší sousloví ve větě
ale nemám žádný styl
co krev by mi do žil vlil

Mám velkou vilu s bazénem
Golfové hřiště s hornatým terénem
Mám černý Rolls royce, kreslím si pivot,
ale nemám žádný život

Jezdím limuzínou v prosluněný den
pak doma lehnu na gauč, a nemám žádný sen
Mám velký účet v bance
Mám doma zlata rance

Mám soukromé letadlo, to nejlepší ze všech
a přesto celý život trhá se mi ve švech
Nemůžu to najít, uť už jí či ho,
a tak mám velkou spoustu ničeho
Autor Petr Miroš, 21.09.2013
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=wy04c-6DEgE

21.09.2013 14:42:46 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí