V dáli slyším zvony bít

V dáli slyším zvony bít

Anotace: Co když se dovíte, že vaše láska se dnes žení nebo vdává?

V dáli slyším zvony bít,
tím oznamují nový den.
Moje láska prý bude stát před oltářem.

Koukám na fotky,
kdy jsme si mohli hrát.
Ty ses ke mně přitulila,
abych tě měl rád.

Ruce jsme si dali a já začal psát,
o očích tvých a polibcích které si můžeme dát.

Jak potom plynul čas,
každý měl cesty své.
Dali jsme si slovo,
že naše ruce společné jsou věčné.

Nyní, když o půlnoci láme se den,
dívám se na fotky,
jako by to byl sen.
Kytara už přestává hrát,
skladby, že měl jsem tě rád.

Usínám a v dáli slyším zvony bít,
tím oznamují nový den.
Moje láska prý bude stát před oltářem.
Autor Hantec, 24.09.2013
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: XaYa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, to není nikterak příjemné, ale život už je někdy takový...

25.09.2013 08:05:42 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí