Tech? No!

Tech? No!

Anotace: Trošinka té nostalgie. Je mu zle, až skoro blije.

Davem bloudí sám
Myslí si, že je nevnímán
Nechce býti milován

Hustým lesem proplétá se
Oddává se vnitřní kráse
Ztracen v době, ztracen v čase

Hudba svítí, světla zní
Stav jiného vědomí

Dušemi se proplétá
Je jak z jiného světa
Zastaví ho koketa...

Stojí, hledí, nepřemýšlí
“Co kdybychom si někam vyšli?“
Jak na to jen ti dva přišli?

Hudba svítí, světla zní
Stav jiného vědomí

Jen tak nic a vlastně všechno
Vnímají jen lehké techno



Je to dávno...
Už nikdy více
Nepokouší dál hranice
Ovlivněn je stále, sice
Autor Arthur Brainart, 26.09.2013
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlubokou myšlenku to asi tolik nená, nicméně to máš celkem vydařené...
RM.

26.09.2013 22:59:27 | Robin Marnolli

Veľmi pekná kompozícia.Páči sa mi tá jednoduchosť rymov :)

26.09.2013 20:22:30 | WhiteRayne

Díky. Není v tom hluboká myšlenka, ale má to tak trochu pobavit, zabavit, rozptýlit. :)

26.09.2013 20:55:29 | Arthur Brainart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí