Jedno plus

Jedno plus

Anotace: ......

Kážeme tu o morálce
Jako po druhý válce
Konšelé i zahradníci
Ruku v ruce
Málem pojídají píci
Zhulený Magor
I Kentaur v rakvi
Nohama napříč Evropou
Zelené meze
A bobrý Jáchym
Rudé mýty
S námi zametou
Každičké svobodné ráno
Je PLUS….
Autor v.hercik, 28.09.2013
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na rohu ulice
vrah o morálce káže
před vraty věznice se procházejí
stráže..

28.09.2013 12:59:30 | jezevec.edward

jj, legenda

02.10.2013 20:23:38 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí