Let kamaráda

Let kamaráda

Anotace: .....

V noci jsem snil, že jsem havranem
spal a náhle křídly probuzený,
sestřelen, ponurým člověkem,
na talíři lidské peří, najedený.

Krví napojen, kosti přátelství,
Příbor nepotřebuji, vždyť jím sám.
nenažraný havran, v břiše pochován
Příště pamatuji, už nikdy se nepřibližuji.
Autor Varg, 06.10.2013
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí