Největší tma přichází..

Největší tma přichází..

Anotace: ..před znovuzrozením

Slavná krása nedožitých zítřků
..očarovala mou přítomnost..

A zlost se mi vkrádá pod kůži
Rozmanitě rozložila mou duši
..na nespočet životů

Chtěla bych odpustit těm ...
Nebo snad čert je vem ?

Nápadně mi zkouší radit sen
Pluje..nocí..
A k ránu ztrácí směr

K čemu sliby, když ze lží mají šat

Nač hledat ve dne noc ?
Mocná slza přímo z jádra mého bytí,
rozsvítila mi na cestu smích

Smích...co zahaluje zklamání

A tak jsem postavila zeď kolem mého světa
Možná na chvíli..a možná na celý život..
Bůh ten je jak zrcadlo pouště,
odpoví jen, když mluvíš

A když mlčíš..
..mlčí s Tebou celý svět..
Autor Agniezka, 09.10.2013
Přečteno 419x
Tipy 6
Poslední tipující: Petbab, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm..na jedenáct let je to sakra dost dobrý :-)

09.10.2013 09:37:02 | xoxoxo

noo..když přidáme zkušenosti ještě navíc dalších 16ti let.. ;)

11.10.2013 10:52:53 | Agniezka

při tom mlčení se ale můžeš ty i svět usmívat...

09.10.2013 07:27:50 | enigman

úsměv ten jediný nám opravdu nikdo nemůže ukrást..

11.10.2013 10:51:48 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí