Duel

Duel

Anotace: ...

Výzvy jsou někdy krásné
často zbrklé
občas prostopášné
výzvou plášť vždy spadne na zem
pak zableskne se břit
potom už nejde vrátit
byť jen pouhá slova
nelze odejít

Je to duel očí
myšlenkové pochody
kam ten druhý uhne
…kam uskočí?

Chvíle ticha jsou tak dlouhé
vítězí i vteřina
kdo však jednou vpřed vykročí
může být i hrdina
Autor Marttyn, 14.10.2013
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí