Betonové nebe

Betonové nebe

Anotace: Betonové nebe pod námi a my kolem něj a v něm

Světla lamp
Mě pálí do očí
Noční náměstí mám rád

Holky, kluci v ulicích
A nikdo neřeší
Kdo s kým zhřeší tentokrát

Tak šeptej s kým půjdeš spát
Půjdeš spát

Jak tak davem procházím
Míjím stejné tváře
Stejní známí neznámí

Míjím stejné lháře
A stejné lhářky kolem nich
Betonové nebe pod námi

Tak šeptej s kým půjdeš spát
Půjdeš spát
Autor J. Póža, 14.10.2013
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..doufám že moudří lidé občas vzhlédnou k tomu normálnímu nebi ;)

18.10.2013 17:06:16 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí