Pod obraz

Pod obraz

Anotace: Jak čarou na dlani Protnut je život. Nevěřit znamená, Věřit jak pilot, Že letadlem...

Jak čarou na dlani
Protnut je život.
Nevěřit znamená,
Věřit jak pilot,
Že letadlem doletíš
Do cíle svého.

Do strachu promluví,
Pole neoraného,
Pronikáš jak pluhem,
Citem do nitra svého.

Pocitem zvídavě –
- nesmělým cítíš (w)ho.?
V zálibě z neznáma
Prozkoumat chceš (w)ho.?

S pokorou naslouchat
A nechat se vést.
V té cestě na dlani,
Píšeš (w)ho Ty.

Se štětcem od barvy
A nohama v blátě,
S pocitem oddaným
: “Bezradným!
Má Tě“.
Autor koky, 26.10.2013
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí