Báseň života - The Poem of Life

Báseň života - The Poem of Life

Anotace: život nám prináša mnohé, je len na nás ako s tým naložíme...je len na nás ako to zvládneme! (slovenčina, angličtina)

Len tak na okraji lesa,
na malú chvíľu zamyslieť sa,
trochu toho slnka nadýchnuť sa.
Kam to ten môj duch len klesá?

Keď sa pozriem vôkol seba,
či na kúsok toho modrého neba.
Či uvidím tú krásu sveta,
koľké farby ponúka paleta?

Som na pokraji svojich síl,
únava ma zmáha,
už som prešiel mnoho míľ,
no teraz dostihla ma problémov váha.

Na zem s pokorou sa skláňam,
s tvárou slzami zaliatu,
svojich právd sa bez ostychu vzdávam,
chcem byť 'teraz a tu'.

I've tried the taste of love,
how bitter disappointment is.
I've learned a lot from both
and how much they can miss.

I was scared of all,
it's not how it supposes to be.
Fear makes people small,
trust makes us free.

Maybe we are wrong
and make lots of mistakes
but this makes us strong,
this teaches us forgiveness.

Listen to your instinct,
let you guide by heart.
Rules of life are so strict
you just shine in dark.

Keď opustí Ťa už všetka sila,
práve láska je tá mocná víla,
v ktorej oporu vždy nájdeš
a tak spolu s dôverou všetko ťažké zvládneš.

Láska, ktorá trpezlivá je,
láska plná nádeje,
tú v sebe rozvíjaj,
tú sebe aj ostatným ľuďom daj.

When you feel just empty space
where you used to had a heart
fill it with amazing grace
that's it, that's your new start.

So, stop for a moment,
forget the disappointment
and just feel the shining sun
like wild horses you should run.

Vo svojom odraze to zbadáš,
že tie odpovede, ktoré hľadáš,
priamo pred sebou máš,
svoju jedinečnosť si tak dobre stráž.

Stačí už len urobiť krok vpred,
nájsť ten vlastný stred,
o ten sa vždy oprieť,
v ňom sa nadýchnuť, v ňom zomrieť.

There's no need to worry,
everything's gonna be okay.
There's no need to say sorry,
everything goes the right way.

The past is already gone,
life has to go on,
so put you in God's hands
and feel free to dance.
Autor igavanaa, 28.10.2013
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí