Netopýři, kočky...a já...

Netopýři, kočky...a já...

Anotace: Když se večer vracím domů.

Lampy se rozžínají,
tma kráčí vesnicí.
Dětičky usínají
a ticho ruší
jen netopýři.
A kočky.
...a já...

Noc patří vášnivým,
noc patří romantikům.
I srdcím neklidným,
a duše zatoulané
jsou netopýři.
A kočky.
...a já...

Lampy už zhasínají,
ráno se probouzí.
Toulavé duše usínají,
do snu se boří
jen netopýři.
A kočky.
...a já...
Autor Rezkaaa, 29.10.2013
Přečteno 530x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, martinaV
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pěkné.

25.10.2023 14:20:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí