Odchod

Odchod

Anotace: Nie vždy je to tak ako sa zdá...

Som na mieste, kde naposledy sme sa stretli,
vtedy nastal čas ísť, prsty sa rozplietli.
Posledný pohľad, posledné slová,
potom len škripot brźd, zostane nová
myšlienka, kam si sa stratila?

Veď teraz si tu stála,
už niekde ťa niet,
z vlaku teplo sála,
mám chuť sa prieť.

Nič iné mi nezostáva len sa zmieriť so samotou,
stlačiť oči dokopy, musieť zavrieť ich pred nahotou.
Nahotou duše, nahotou srdca
na ktoré pozerám cez tvrdené sklo
s precíznosťou šialeného vedca.

Potichu kvapká krv a mne je mdlo.

Nemám na výber, možnosť je len jedna,
myšlienka jasná, no neposedná.

Tvoje rozhodnutie odísť nezmením.
Autor ofca, 29.10.2013
Přečteno 363x
Tipy 11
Poslední tipující: nebech, Isquieasuus, Sýkorka07, Jozef Bojanovský, strašidýlko-střapatý, Truckle, enigman, Bol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas lidé přicházejí a zase odcházejí... a to je holý fakt

31.10.2013 23:23:42 | strašidýlko-střapatý

možností je hafo...

30.10.2013 00:21:29 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí