Skutečnost

Skutečnost

Anotace: (Pro jednoho mého výborného kamaráda z j. M.)

Hořká čokoláda s mořskou solí
právě tak někdy i "víly/čarodějnice" lidská slova bolí.
Příchuť několika let
kamarádství a přátelství více pro nás dva znamená než na křídlech touhy let.
Ve skleničce s whiskou Tobě pomalu rozpouští se led.
Já sedím Tu u čaje v rohu svého pokoje.
Výborný kamarád v Tobě mně zůstal,
však pouze Ty víš, že osud nás k sobě určitým způsobem připoutal.
Vzpomínky hlavou oběma nám plují.
Já a Ty neobýváme již pohádkové sluje.
Neželím čistého pouta,
i když na slova někdy jsem skoupá. ...
Autor Haviko, 30.10.2013
Přečteno 407x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí