Pasák

Pasák

Anotace: Ne pasáček, Johne! (Věnováno US kongresu: "pošlete na Johna adresu"!)

Obchodník s bílým masem
obchoduje na této trase:
sex linia Austrália i jiné směry,
tak až objede svět celý!

Musí ženám poplést hlavu,
když to nejde, podstrčí jim trávu.
Z pravých kurev dělá ženy vážené,
jenže každá z nich to časem přežene.
A ty ženy, které nutí, ať jsou prostitutky,
neposlouchají jej, a proto volí důtky.
Pak jsou ženy, jež citově vydírá,
cpe je dalším mužům, a pak je podezírá.

Ve svém oboru je John mistrem,
a touží se stát satanistů velmistrem, či alespoň ministrem.
Hlupák rozhodně není, má jen nevýhodu:
potkal někoho, kdo byl u zrodu.
Zrodila se tato idea:
do každého domu porna a videa.

Milý Johne, mám tě na háku,
já vymazala si tě z hlavy i z taháku.
Vybral sis teď špatnou ovečku, ovci,
tu, která vše vždy vyzradí, Bohu Otci.
Už i v CIA to vědí, ale neřeknou, a mlčí,
že John jim ukradl přístroj k mučení, co život lidem trpčí.
Drahý Johne, odpochoduj z mého života,
než tvá nabídka bohatství, to raděj chudoba a samota!
Autor Inge, 01.11.2013
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí