Pasáček srdce

Pasáček srdce

Anotace: ... zamilovanost ...

Milovaný Kriste,
už podruhé jsi mi zachránil život!
Kamenování bylo skutečné. "Život získej!"
Duchovní slepota mi zakryla oči. "Divo,
když spíš není v tobě hříchu ani špína,
je to jen jejich, jeho závaží a vina.
Ve dne měj oči otevřeny a rozum též.
Myslel jsem si, že i ty smilství chceš,
však, když jsme byli spolu o samotě,
v mém náručí jsi předla, jako přede kotě.
My dva jsme asi prokletí míjením,
ale v tomto životě se s Tebou ožením!"
Autor Inge, 02.11.2013
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí