Pozpátku

Pozpátku

Anotace: Žít chvíli pozpátku, to bych si hodně přál

Žít chvíli pozpátku, to bych si hodně přál
Jen co se potkáme, ráno se probudím sám
Vědět jak hezky všechno zlé začíná
A vnímat to celé jinýma očima

Žít chvíli pozpátku anebo napořád
Tušit co příjde a co se může stát
Vědět co zabije a co tě posílí
A když ne napořád, tak aspoň na chvíli

Žít chvíli pozpátku
Schovat se do spánků
Chvíli jen tak stát
Hodiny nevnímat

Nikdy neodejít a vždy se jen navracet
Sledovat, jak s námi mládne svět
V životě pozpátku není čas na hrdiny
Jak drak na provázku odletí naše viny

Od konců k začátkům a ještě kousek dál
Prožít znovu to, co jsem prožíval
A místo konců jenom začít znovu žít
Slyšet znovu svůj narozený křik

Žít chvíli pozpátku
Schovat se do spánků
Chvíli jen tak stát
Hodiny nevnímat
Autor J. Póža, 03.11.2013
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Martin Šimeček, Pelican
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hodně skvělých věcí a muselo to dát práci,super.

03.11.2013 15:26:16 | Martin Šimeček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí