Štvanice

Štvanice

Anotace: ... životní vánice ...

"Připadám si jako štvaná zvěř,
honci mne honí lesem
do úplného vyčerpání sil.
Někdy nevím, kde jsem?
Či na začátku nebo na konci?
Už jen ty jsi mi zbyl,
a alespoň ty mi věř!"

Bez tebe dlouho jsem se trápil,
a z tebe jako ze studny se napil.
Možná nejsi srna ale laň,
takovou láska platí daň!
Nemysli už naň!
Autor Inge, 04.11.2013
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí