Odhodlání

Odhodlání

Anotace: Nedívat se kolem sebe jen jedním úhlem ...

1.
Úspěch jsou prachy, co počítám před spaním.
Ta podivná svoboda - v žaláři výstavním.
Nevím snad žiju anebo jen snil,
v kočáru z pozlátka nemajíc směr ani cíl.

2.
Obrazy Picassa mě svádějí k rozmarům.
Falešné pohledy - falešným přátelům.
Bolest mne svírá, oči mám zjihlé,
pomoc ta nespěchá - Bůh žehnej jiné !

Rf:
Stále mám silnou touhu žít, cesty se nevzdávám.
Všechny svý prohry odhodím, ať záda mám rovná.
Zářivé slunce vychází o pár minut dřív,
temnotu s démony, pak vystřídá radost a smír.
Autor korsten, 05.11.2013
Přečteno 446x
Tipy 2
Poslední tipující: danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné. Dávám ST.

05.11.2013 23:26:40 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí