Já taky ne

Já taky ne

Anotace: Vždycky se najde něco/někdo, co/kdo mě "donutí" zase něco sesmolit.. Tak opět po dlouhé době něco menšího..

zraňuješ mě

ani o tom nevíš

vryl ses mi pod kůži

a teď tam vězíš

 

nevím, co s tím

 

stále nad věcí, stále v pohodě

usmíváš se, debatuješ

a mě jen bolí ta vzdálenost

ničí, když mě shazuješ

 

naschvál?

 

sleduju tvé rty a chci je líbat

v tvých očích zahlédnout ten pohled

okouzluješ a podněcuješ k myšlenkám

nemám sílu přestat se dívat

nejde mít nad tím vším nadhled

 

myslíš, že je to jednoduché

jen se rozhodovat srdcem

odsuzuješ mě, přitom nemáš tušení,

kdo vlastně jsem

 

a já taky ne..

Autor annie, 06.11.2013
Přečteno 457x
Tipy 4
Poslední tipující: Zayo, CoT, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to jednoduché...stačí to zjistit...

07.11.2013 12:58:02 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí