Šance

Šance

Anotace: někdo ji dostane, jinýmu se vyhýbá

Melodie hladí tě po uších,

hřeje na srdci

přesto pláčeš,

štěstím i neštěstím.

 

Snažíš se zachránit svíčku,

dohořívající na tvých bedrech,

a stále doufající,

že přežije nejdéle.

 

Moc malej pán, moc malej pán, moc malej pán....


Nerozumíme šepotu života,

jen vnímáme ohnivé rány,

naskakuje husí kůže,

z šedivých denních ran.



Přes slzy nevidíš,

že bolest se vstřebává,

a slunko zas schované,

do chladně zahalené noci.


Radějí šukézní, nežli cvičená opice, opice....


Už zebou mě bosátka,

ponožky ovčí,

odešly od stáda,

věř alespoň v robátka.


Ty mají šanci


Autor Kirsten, 07.11.2013
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co takhle ten šepot začít luštit...

07.11.2013 12:47:56 | enigman

???

07.11.2013 13:35:30 | Kirsten

abychom porozuměli životu...

07.11.2013 14:15:56 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí