Rodu-kmen

Rodu-kmen

Anotace: ... Uzdravení rodokmenu! Ale kterého? ...

Gandalf bílý jsi Ty, Eli,
a na dobré čaroděje zapomněli.
Když jsem byla malá,
stále jsem hledala
mámu se slovy: "Kaj je moja mama?",
v té rodině jsem si připadala sama.
Chtěla jsem utéct vrtulníkem
na svou loď brázdící moře,
byla bych námořníků kapitánem,
a taky jsem chtěla být princem s ořem.
Po nocích volávala jsem: "Tati!",
a doufala jsem, že se jednou vrátím.
A teď, když už otec ví, kde jsem,
nyní nepřichází, ať tu tíhu oba nesem.
Teď už chápu příběh: Říkali mi, Leni,
a v této chvíli ještě více pociťuji osamocení.
Myslela jsem, že vše byly jen mé dohady,
a upínala jsem se na duchovní poklady.
Asi vstoupím do armády...
Uzdravení rodových kořenů,
až vše přetrpím, adresu tvou si seženu!
Autor Inge, 07.11.2013
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, enigman, Pelican
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

armáda to za tebe nevyřeší...i když by jí někteří potřebovali jako sůl...to už je ale na jiné povídání...

07.11.2013 12:40:52 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí