HASIČI

HASIČI

Anotace: Truchu humorně i vážně o hasičích. Pozornosti si zaslouží vždy.

HASIČSKÁ ZBROJNICE
Co podstatného je na ní
mít jen moderní vybavení

Že hasičské zbrojnice
diví se všichni velice
nejsou pro parádu
udržovány v chladu
Jako studený odchov
Teď k tomu pár slov

Aby upnuly mysl
v tom slovním žáru
je to asi nesmysl
těšit se k požáru

HASIČI
aniž se tak tváří
každý to ani neví
po zdravotnictví
hlavní záchranáři

Žít dnes postaru
nikdo nemá páru
nutit ohřívat se
jen při požáru

Snad bychom se i dohodli
na přiměřeném pohodlí
jejich výstroji a zbroji
především ať to moc nestojí

Snad se dočkají ty ženy muži
nepostradatelní v celém systému
co denně nastavují svou kůži
vysílání rozhlasu k oslavě stému
Autor RU 82, 08.11.2013
Přečteno 535x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí