Nezáleží na slovech

Nezáleží na slovech

Anotace: ... zkrátka jsme

Všechny stíny už se bojí stínů
já pomalu a jistě
závislostí k tobě tíhnu
je to tak prosté
nemluvme sprostě
-jsem zkrátka v prdeli
 
 
Tak zatím pod dohledem pseudo-znalců
já pomalu a zřetelně
cítím mravenčení na dně palců
bez ostychu zpoceně
nezáleží na ceně
oddávám se něžnostem
 
 
Tak si pusa se rty tančí
se vzdáleností tenčí
než se sluší
na první rande
 
 
Jestli nám to stačí
ono, svět dál se točí
nezáleží na slovech
zkrátka – jsme
Autor JoeBLACK, 10.11.2013
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bávíš mě, i když témata tvých textů nejsou zrovna k popukání.

11.11.2013 01:07:29 | kikis

ale jo, já se docela směju... když je to všechno fakt už na ***, tak se prostě už jen směju...

11.11.2013 01:13:56 | JoeBLACK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí