Nový svet

Nový svet

Anotace: keď to staré nestačí

Vidieť, cítiť, prehovárať
do duší, potichu mávať.
Ako zo sveta za oblakmi,
rozčeriť hladinu vpustiť svetlo.
Nechať myšlienky nech stanú sa vrakmi,
osvetliť tie kopy, spôsobiť peklo.
Postaviť nové hory, nechať ich vypustiť korene,
zakoreniť sa nám do životov, nechať ich stvorené
aby si všetci zvykli na môj nový svet.
Autor ofca, 11.11.2013
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: nebech, enigman, Petbab, Isquieasuus, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někteří však vraky pořád vytahují...

12.11.2013 08:51:24 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí