Taká

Taká

Anotace: jedinečná

Miznúca v stovkách dvier od ktorých kľúče nevlastním.
Sama, padajúca do lístia, hľadajúca rým.
Blúdiaca, nikdy nie stratená a nedokonalo zasnená.
Prvá, s konkrétnymi krokmi
Skúsená, osobnosť rokmi
formovaná.
Nádherná, s pohľadom prenikajúcim do duší.
Zranená slovami bombardujúcimi uši.
Skrývajúca sa v prítmí veľkomesta.
Avšak pri boji nezuteká z miesta.

Môj boj je malý, ešte len začal
a mnohokrát ešte musím odísť
aby sa nádej na výhru utopila
v mori odhodlania a vystriedala ju istota.

Viem
Každý už po tejto ceste kráčal..
Človek s vlastnou taktikou musí prísť
podstatné je aby viera stále žila
a úsmevy s radosťou nepohltila temnota.
Autor ofca, 12.11.2013
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, strašidýlko-střapatý, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy je právě ten boj onou podstatou... a někdy vůbec nejde o to kdo vyhraje...

14.11.2013 22:48:05 | strašidýlko-střapatý

boj je boj...není malý ani velký...ovšem ani po boji nemusíme mít jistotu zda jsme vyhráli nebo prohráli...

13.11.2013 11:25:03 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí