Ranní stesk

Ranní stesk

Anotace: Po delší době opět trocha melancholie...

V poslední době,

nevím, co se děje.


Myšlenky již nechtějí k sobě,

dýchám vůni beznaděje.

 

Myslel jsem si, že jsme šťastní,

však minulost se opět hlásí.

 

S naivitou sobě vlastní,

čekám, že mne srdce spasí.

 

Pomalu ale jistě,

ve spirálách vězněná.

Chce stát opět na svém místě,

duše moje ztracená.

 

Zase slyším ten povědomý hlas,

"To zvládneš, nepotřebuješ víc."

Rozum však počítá mi čas.

Ne každý rub má svůj líc...

 

 

Autor Shadow in darkness, 14.11.2013
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: MarťaB
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí