Po čase

Po čase

Anotace: Nějak nemám dobrou náladu.

Tak jsme klíči zazvonili,
ten zvuk zdál se tolik milý,
jenže dneska přátelé,
nezní tolik vesele.

Politikům moc se daří,
dobré dílo pro nás maří,
ač pracují v potu tváře,
stále máme tuneláře.

Prodali vše, co se dalo,
stále je to ale málo,
státní kasa samá díra,
blahobyt nám jaksi zmírá.

Kdo se nebál a stát šidil,
jistě nebyl žádný břídil,
většina však žije skromně,
hypotéku má na domě.

U doktora stále platíš,
bez práce pak byt i ztratíš,
bezdomovců zas je více,
kdopak jezdí za hranice?

V Americe mají vily,
ti, co s vlky svorně vyli,
řada lidí pospolu,
dostává jen podporu.

Krásná hesla na mou duši,
zaplavila lidem uši,
jenže k cíli blíže není,
kdypak se to asi změní?
Autor Psavec, 16.11.2013
Přečteno 380x
Tipy 12
Poslední tipující: Isquieasuus, tato22, Holis, enigman, Koralína, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až ho doběhneš...

18.11.2013 09:51:02 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí