ten den

ten den

Anotace: dnešek

 

 

krájela jsem cibuli a tekly mi slzy

možná to nebyla cibule

na Petrově je prý pozitivní energie

tak jsem tam šla a mrzly mi uši

chodníky byly plné zvratků

viděla jsem tváře lidí v mlze a smogu

dusivé obrazy

 

v kavárně byli dva staří pánové

a povídali si o šálách

na stole jen jeden hrnek

listy mě doháněly

a tráva byla pořád zelená

 

už jsem zapomněla

jak umí kytky růst ve zdech

 

 

Autor annie, 18.11.2013
Přečteno 420x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, Zayo, Robin Marnolli, Já Esther Ruth, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už je načase prodiskutovat šály...

18.11.2013 18:59:47 | Robin Marnolli

Hmmm! Mé gusto

18.11.2013 15:19:41 | Já Esther Ruth

to bylo zelí...

18.11.2013 13:23:07 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí