Tak & Tedy..

Tak & Tedy..

Anotace: .

Někdo oči přivírá, jiný potají víno pije
A já jediné co vím, jsou okna po ránu
Ve chvíli, kdy duše kvetou, má hnije
Chudobu s nicotou lámu ve džbánu

Už vím kde holé konce dnů se berou
Kam slunko chodí beze stopy spát
Proč hloupé otázky ven se derou
Proč špatné na hezké si musí hrát

A já se ptám kde jsi, na mou věčnost
Tak chutná má milá dnešní svět
Sůl na chleba – namazaný a zlost
Přitom stačilo říct si pár něžných vět.

\ zůstaň šťastná..

Autor Roger, 19.11.2013
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: zdenka, Dablovamilenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, tak to bývá...krásná...děkuji za ni

20.11.2013 10:33:12 | zdenka

Krásná,něžná a smutná..Libí se mi :)

19.11.2013 00:51:13 | Dablovamilenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí