Pocit lži

Pocit lži

Anotace: Moje hodně stará báseň.

Sbírka: Složené z papíru

v duši předem zkažené
v té duši je něco vsazené
v duši to semínko rozrůstá
zlou duší kořeny prorůstá

byla ale nebyla
žluté srdce, temný kout
z duše zlé prorostlé
srdce snaží se uniknout

srdce předem zkažené
v tom srdci je něco vsazené
v srdci ta bolest se rozlévá
přichází slzí obleva

slza předem sečtená
v té slze je něco skryté
v slze té uniká žal
každý by si s ní jen hrál

byla ale nebyla
žluté srdce, temný kout
z duše zlé snaží se
svědomí lži uniknout
Autor exKlarka, 19.11.2013
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí