Popelnicová

Popelnicová

Anotace: Spíš taková depresivní, než ze života...

Cítím se prázdný,
jak stará popelnice.
Zrezlý a zmačkaný
vážit si sebevíce?

Stojím sám na dešti,
na kraji chodníka.
Chcát má prej do šesti,
a já jsem bez víka.

Na chladný zemi,
s dírou v břiše...
Co je to za sračky,
zeptám se tiše.

Kdejakej tulák,
do mě hned vrazí.
To byl zas čůrák,
v zádech mě mrazí.

A tak dál stojim,
v dešti a mrazu.
Vůbec už nejim,
čekám jen zkázu.
Autor Under, 21.11.2013
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Syrová realita popelnicové poezie ..jo tohle mi dnes sedlo ti povím

08.02.2014 13:41:54 | xoxoxo

deprese právě ze života jsou, jako vlastně všechno :o)

21.11.2013 21:33:10 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí