MLČETI ZLATO ?

MLČETI ZLATO ?

Anotace: Nejčastěji se mluví o tom, hoho co nejvíce tíží

Prý mlčeti zlato
ale co vy na to?

Mnozí lidé v stáří
už v dávných dobách
i když se jim daří
mluví jen o chorobách

Jak i zkušenost praví
jenže mluvit o zdraví
nikoho asi neuzdraví

Je to jen přetlak nitra
neví se co bude zítra
Touží dožít nová jitra
Autor RU 82, 26.11.2013
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: zdenka, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stáří píše...stále ještě dýše...

26.11.2013 18:21:01 | zdenka

v tom případě mám doma větší zásoby než ve Fort Knoxu...

26.11.2013 13:23:02 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí