odpusť mi

odpusť mi

Anotace: ...

už za tebou nesmím běžet
s otevřenou náručí
to dítě ve mně
umírá

odpusť mi lásko
odpusť mi
bylas mi jediná

bolestně vím
že musíš jít
abychom zůstaly navždy

otisky čistými
v nebesích
v souhvězdích
nad hlavami

chtěla bych ještě zašeptat
tobě
patří můj dík

za čas
kdy mohla jsem milovat
poznat všech citů
Cit
Autor zdenka, 26.11.2013
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí