Krásný svět

Krásný svět

Anotace: Přečtení "Básně stařenky" mě donutilo k zamyšlení a drobnému ohlédnutí...... http://basnicky.cz/Basne/13956-view.aspx

Každý kdo přečte si tyto řádky,
ohlédne se na okamžik zpátky.

I já si uvědomila, jak ten čas letí.
Chtěla jsem rodinu se spoustou dětí.
Naštěstí sladkou dceru mám,
vše co mohu, tak ji dám.
Jsem silná žena, táta i máma,
co každý večer usíná sama.
Jsem opravář i hospodyně,
jednou snad budu dobrá tchyně.

Stane se ze mě babička
a až mě vnoučata políbí na líčka.
Potečou mi slzy štěstí,
přesto že ten čas tak letí.
Ohlédnu se opět zpět
a řeknu:„Jak je krásný tento svět!"
Autor Afroditi, 29.11.2013
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí