Hlasné dni a noci

Hlasné dni a noci

Anotace: načo slová. často je ich až príliš.

Vždy keď sa vraciam domov verím, že sa niečo zmenilo.
Že prach usadol, opať sa nezvíri a srdce slová zmarilo.
Že vľúdne slová nahradia tie, ktoré dieťa poznať nemá.
A urážky zostanú pre pár chvíľ skryté,
nikomu neblížiac u susedy v byte.

Že si obaja všimli, že to nemá význam..

No nie, oni bojujú a ja sa dnes priznám
k želaniu, čo myseľ mi žmýka
Nech každý len za to svoje pyká
A nevracia sa do minulosti toho druhého
Nech zalezie si do svojho sveta, ktorého
tvorcom si je predsa každý sám..

To je všetko, viac k tomu nedodám.
Autor ofca, 30.11.2013
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, enigman, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi se právě něco změnilo...

02.12.2013 10:59:30 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí