Dnes a včera

Dnes a včera

Anotace: od rána do večera...

Si tak ďaleko a predsa si mi blízko
chodím okolo, snažím sa lietať nízko

Túlam sa cestami, topánky močím v kalužiach
cez deň snívam sny a ticho bdiem po nociach

Pletiem sa ti pod nohy, čakám čo sa stane
či sa o mňa potkneš, či ustojíš na hrane

Neviem či žerie ťa samota
či do tela vkráda sa temnota

Všetko si len domýšľam, niečo iba tuším
vytváram teórie, a potom ich ruším

A ty mnohokrát mlčíš a ja hľadím ti do očí
neexistuje nič iné, žiadny svet čo sa otočí

Len ty a moje pochopenie.
A tvoje vľúdne slová
Nové začiatky a konce odznova
Autor ofca, 02.12.2013
Přečteno 431x
Tipy 15
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, vodnař, fijalka, Amonasr, strašidýlko-střapatý, Jana B., enigman, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekne:)

03.12.2013 01:40:18 | maryshka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí