Svinstvo

Svinstvo

Anotace: ... Co říci? Opět metafory, které jsou možná viditelné pouze pro mě...

Padá, listí poletuje
Na zemi, po vodě pluje…
dáváš vlasy na stranu,
lžeš: „lásko, já s tebou zůstanu.“

Nezůstaneš já to vím,
Nemocí tě nakazím.

Ty nechceš býti nakažena,
Ač byla jsi a jsi má žena.

Zemřít lehké je v tomto světě,
Důvod proč žít - hledáš na netě.

Když ho ve snech vidím
Říká, hej neboj – nebolí to – mlč!
Děvko, drž hubu – Ticho!
Víš, mě stále hrozně bolí to…

Honza Irituje Veroniku
Když T-lymfocyty značí změnu,
Já nechci nakazit svou ženu.

Chci s ní žít a žít i sama,
Zdravá, šťastná, rozmazaná… rychlostí světa.
Ano to je ta věta – RYCHLOST SVĚTA!

Adam Irituje Davida Starého
Je to tu – změna!
Já zničená, ty víry plná – otevřená!

Žít chci .. SORRY SVĚTĚ!
ŽE NAKAZIL MĚ TÍMHLE SVINSTVEM!
Autor KaterinaKoudelova, 02.12.2013
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí