Zloději paprsků

Zloději paprsků

Anotace: Báseň o letci chemtrails

Proč jsi tu frontu rozerval, když jsi věděl že se za tebou znovu tvoří

všechny jsi všechny, ptáky i ryby i lidi i matku jsi paprsků zbavil tak sobecky

zbavil jsi sebe svým bytím a nebe teď bolí tvé konání

zebe tě pokaždé když vyletíš vzhůru a škodí a škodí,

tvou smůlu teď nosí si každý a trápí se ,proto že

nevidí nevidí co jsi kradl den za dnem. A slunce pláče....


Jako stará lžíce je nebe, rozdrtíš ji na malé kousky.

Rudě žhne a oblohu zahalí jedem, aby i věrným jiným škodila

a hnala je v stádo poslušně vpřed.

Ty pískáš, jsi náš, jsi ten nejvyšší, jsi jediný,

jen ty a pár bratrů co věří v to co ty

spatří očima krásu a svobodu a uvnitř tě pálí

jako to slunce, které jiní jako my na zemi necítí a nevidí...
Autor OuDý, 03.12.2013
Přečteno 425x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a má sílu. :o)

03.12.2013 21:46:43 | Tichá meluzína

deěkuji, je to spíše takový protest a určitě to ještě opravím. je to nedokončená v podstatě píseˇke které ještě není známa ani harmonije natož melodie:-)

04.12.2013 23:16:49 | OuDý

No, mě oslovilo už i tohle. Přeji dostatek inspirace k jejímu dotvoření i k tvorbě další. Měj se :o)

04.12.2013 23:26:28 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí