Made in China..

Made in China..

Anotace: Ve spolupráci s R. a litrů vína.

Pár cetek z toulavých cest

Pár krajíců oschlého chleba

Mé rty lační říct onu zvěst

Na níž slov není třeba

 

Závrati dávám na povel

A má duše zničena

Tak jako Fénix na popel

V osudu štěstěna

 

Zatočit smí jen odpověď

A i zem se přestane hýbat

Tak nestůj a vpravo hleď

Možná se naučíš líbat

 

Venku se smráká, levobok

To brusinkové štěstí

Můj osud, můj věčný sok

Když zatřeseš, nechřestí

 

Prázdný jak zavřená putyka

Když kol lid v čas hýří

Radost mám, i když se mě netýká

Nejsme lidi, jsme netopýři

Autor Roger, 05.12.2013
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana B.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spolupráce s oběma partnery se vyplatila. Věc je to svěží, živá a radost z ní i netopýry nakazila. Místo vztekliny teď hýří černá křídla. :O)

05.12.2013 17:14:59 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí