Porucha připojení

Porucha připojení

Anotace: Tři dny jsem se nemohl připojit k internetu.

Pronesl jsem sprostou větu,
tři dny nejdu k internetu,
porucha tak dlouho trvá,
na ústředí sedí mrva.

Kabel jenom prachy bere,
klienty má u prdele,
klidným hlasem informují,
že se jim zas linky psují.

Snad pak účet bude nižší,
na to ale těžko slyší,
jako příklad dají dámy,
též jsou často porouchány.

Rád bych viděl toho kecku,
do nosu bych dal mu pecku,
hrozbu mohu splnit stěží,
internet už právě běží.
Autor Psavec, 07.12.2013
Přečteno 382x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, isisleo, střelkyně1, mikrojimbo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tři dny?!...nepřežila bych:-)))

08.12.2013 00:35:37 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí