Strom jsi a.....

Strom jsi a.....

Anotace: Březen 2013

Nepotřebné stávalo se pod tvýma rukama
užitečné a krásné
Vzpomínají si na tvé doteky spásné,
a přišly poslední hold ti vzdát

Za všechno, čemu vdechl jsi život a krásu
Za všechno, čemu přinesl's spásu
Chtějí odměnit tě svou přízní,
provázejí tě vůní, písní,
na tvé pouti poslední

Bylo dopřáno nám vyslechnouti
jejich píseň beze slov
Přišly naposled tě obejmouti
Svou přítomností, pokorou,
přišly uctít tuto chvíli

Vítr sílí

Chmýří klesá z nebe s tebou zároveň
do lůna země
Odcházíš na jinou úroveň...

Stromy hovoří, k tobě, ke mně...
vystýlají lůžko věčné,
vhání slzy do očí

Zvláštní okamžik...

Jako braly by tě do svého náručí,
jako stával by ses jejich součástí,
jako oplácely by ti tvou lásku za to,
že svou zručností vystavil's je obdivu,
přetvořil's je v krásu

Tiše nasloucháme hlasu,
jež vítá tě zpátky v matce zemi...

Smutno je mi,
a přece v srdci mě hřeje,
neb nejsme bez naděje...

Strom jsi,
a v strom se obrátíš...
Autor Jana B., 08.12.2013
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, jitoush
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až teď jsem ji objevila,je krásná svojí jemnou atmosferou.A stromy,
ráda je pozoruji a dotýkám se jich...Ji.

14.12.2013 10:29:29 | jitoush

Krásné vcítění se do přírodní bytosti. Taky mám ráda stromy. Dík za zážitek. :o)

08.12.2013 11:48:06 | Tichá meluzína

Díky za návštěvu :-)...

09.12.2013 14:32:26 | Jana B.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí