Pejskova smrt.

Pejskova smrt.

Anotace: ... :(

Srdce moje stále buší,
slza teče po tváři,
co se stane s jeho duší,
píší jenom ve snáři.

PROČ ZROVNA VE SNÁŘI?

Každou noc se pejsek zjeví,
tiše na nás vzpomíná,
snad dosáhne ulevení,
on byl naše rodina.

Srdce mé mi buší opět,
pejsek zavřel oči,
nevrátil se nikdy nazpět,
hlava se mi točí.

Já měla ho ráda,
byl to silný pes,
já drbala mu záda,
něj tu žiju bez.

Srdce měl laskavé,
měl krásné oči,
spomínky bolestné,
duše mu zkučí.

Samou bolest pociťoval,
nežli zemřel on,
na nic on si nestěžoval,
přesto jeho kon.

Vzpomínám na pejska mého,
vzpomínám na anděla,
narazil na ďábla zlého,
já o tom všem věděla.

Nikdy na tebe nezapomenu rexi.
Do nebe právě míří další lidský anděl.
Ty jsi byl člověk v psím těle.
Snášel jsi nemoce,páníčkův hněv.
Pociťoval jsi lásku,pohlazení a radost.
Dokázal jsi se začlenit do naší rodiny.
Neuvědomovali jsme si to,ale i ty jsi pociťoval,smutek,chlad,raodost i stesk.
Dokázal ses vrýt do našich srdcí.
Nikdy na tebe nezapomenem.

You are forever my friend.

Víte, těžké je,když vám umře někdo, u koho brečíte.
Máte pocit,že se nyní musíte spoléhat jen sami na sebe.
Ale stačí jen nahlédnout do svého srdce a vyspovídat se všem, které v srdci nosíte.
Autor Rozdrcená duše., 08.12.2013
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Monversol, Kett, Mara
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

často je takovej pejsek člen rodiny, a když nás oputsí, je nám smutno. Tak buď silná.
Jaká to byla rasa?

08.12.2013 17:55:39 | Robin Marnolli

Německý ovčák.

08.12.2013 17:56:20 | Rozdrcená duše.

no jo, správnej hlídač s ušiskama nahóru:-)
já jsem nikdy psa neměl, ale taťka měl velkého ovčáka ten se jmenoval Bojar...
Měměl rád uniformy, a tak se k nám přý pošťačky báli nosit poštu:-)

Byl docela ostrej, ale když mi byli 3 roky tak já jsem si s ním mohl hrát, za uši ho tahat, cokoli, ale babičku s dědou by kousnul, jen by na něj šáhli...byl prý taková osobnost,
pan tvrďák, co některé lidi miloval a druhé odháněl:-)

08.12.2013 18:00:24 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí