V BEZNADĚJI

V BEZNADĚJI

Anotace: Každý v něco věří. Stále častěji bez účasti v jakékoliv víře.

Je to skoro k nevíře
hledat spásu ve víře

Svět se vám hroutí
snad někteří na pouti
třeba u svatého Matěje
kdy slunce už zas hřeje
a ten svatý to dopřeje
i jejich duše pookřeje

Neúspěchem zas nic se neděje
přece jinde je i jiná naděje

Cizí víru potřebují
snad jen někteří
Zpravidla právě ti
co sami sobě nevěří
Autor RU 82, 09.12.2013
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: KaterinaKoudelova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí