Anotace: Nevím co mě to chytlo.. proud myšlenek, které šli rovnou na papír...

Hledá se ten PRAVÝ, co rány v srdci spraví.

20 let a tolik zloby co pocítila jsem na sobě
Ted hledám muže co by miloval mě a chtěl mě

Jsem anorektička s obsedantně-kompulzivní poruchou - co léčí se.
Chci děti, lásku a věrnost …

Peníze jsou pro mě jen bezvýznamné papírky a těch papírků mám celkem dost, ale radost mi nepřinášejí protože postrádám lásku.

Miluji poezii – ač nepíšu nic moc, miluji jí…

4 roky jsem měla holku, protože mě muži zklamali již tak mladou, čistou a usměvavou…

Nepláči – svůj žal schovávám za smích, už mám toho dost – chci být objevena – ve svém nitru jsem křehká, zklamaná a toužící … po lásce, rodině, dětech = životu!

Studuji i pracuji – snažím se pomáhat okolí, chci něco změnit.

Občas i modlím se – ať mi je dán člověk, který vysvobodí mě a najde mě…
Autor KaterinaKoudelova, 09.12.2013
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Jan Urban
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí