Kdyby ryby

Kdyby ryby

Anotace: naivní říkanka o konci jednoho druhu.. (2013) toto není speciecismus.

Jednou takhle kdyby
ryby šly na lidi.
Ptáci by to viděli,
z dálky by je stříleli.
Houby by se přidaly,
nohy by jim řezaly.
A veškerý dobytek
nahnal by je do jatek.
Stromy by se měly,
by je porážely.
Trávy hnedka záhy
sekaly jim hlavy
Kamení se nebálo,
kosti by jim lámalo.
No a potom obilí
semlelo by to zbylý.
Výsledkem by bylo,
že by se líp žilo.
Autor el sereno, 10.12.2013
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí