Jak? Tak jako..

Jak? Tak jako..

Anotace: Trocha přirovnání k momentálním pocitům..

Tak jako havran bez křídel, co zkouší vzlétnout vzhůru,

Tak jako lampa nevinná, když žárem spálí můru.



Tak jako žito bez slunce, co zežloutnout se snaží,

Tak jako maso bezmocné, co v oleji se smaží.



Tak jako dítě zrazené, co nožík v rukou třímá,

Tak jako zvíře zmámené, co před porážkou dřímá.



Tak jako kat prokletý, co cizí lidi stíná,

Tak jako ryba bez ploutví, když zjistí, že je jiná.



Tak jako blázen bezcitný, co své oběti rdousí,

Tak jako oběť neznámá, co o svůj život prosí.



Tak jako vločka jediná, co kousek stromu zdobí,

proč cítím se tak zrovna já? Kdo mi ten důvod poví
Autor PrinceznaAmellie, 11.12.2013
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Django
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je naprosto úžasná. Možná proto, že se v některých "Tak jako..." shledávám ... ty pocity mi nejsou cizí ... :)

30.05.2014 15:00:04 | Aiury

Děkuji, Aiury :) Jsem ráda, že se mnou někdo sdílí pocity :)

30.05.2014 15:02:39 | PrinceznaAmellie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí