Zahýbáme

Zahýbáme

Anotace: Sex vládne světem, manželství pláče.

Nevěra ta dnes je běžná,
zahýbá kmán, také kněžna,
věrnost zmírá na úbytě,
kukaččí je mnohé dítě.

Zahýbají muži draví,
rozum se jim dole staví,
ženy rády zábočáka,
klidně svedou puberťáka.

Sex je dneska velmi volný,
žena láká, muž je svolný,
zradí klidně svoji pani,
ta se také neubrání.

A tak se to dneska mele,
pláčou manželské postele,
hádky potom trápí uši,
záletníci jsou však hluší.
Autor Psavec, 14.12.2013
Přečteno 372x
Tipy 11
Poslední tipující: Doradan, Holis, Alain, střelkyně1, v.hercik, Jana B., annie, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí